N&L

Een merk met unieke en eigentijdse met de handgemaakte sieraden die met een bijzonder gevoel en oog voor detail zijn ontworpen. De twee ontwerpsters Nanette en Madelon hebben een intense passie voor sieraden en fashion. Vanuit deze gezamenlijke liefde creëren ze elk seizoen de mooiste sieraden van natuurlijke edelstenen, leer, hoorn en parelmoer. Het doel van Nanette en Madelon is om onderscheidende sieraden te maken die je persoonlijke look en stijl versterken. De zorgvuldig uitgekozen materialen ,gedurfde originaliteit en creativiteit komen elk seizoen te samen in een prachtige collectie oorsieraden, colliers en armbanden.

Retailprijzen van €19,95 tot € 59,95

N&L Sieraden

MAS Jewelz

Más betekent ‘meer’ in het Spaans; meer dan een armbandje, meer dan een cadeautje, meer maten, meer liefde, meer geluk. Op zoek naar rust en inspiratie in Ibiza, kwam het idee voor MAS jewelz. Mooie sieraden met een flinke dosis positieve energie. Een sieraad is persoonlijk, het moet bij je passen. De armbanden en kettingen van Mas jewelz zijn gemaakt van verschillende halfedelstenen, allemaal met zorg geselecteerd. Iedere steen heeft zijn eigen betekenis. Kies het sieraad met het verhaal dat bij je past. Ga voor een korte ketting met een klein steentje of kies een grote, opvallende steen in prachtige kleuren. De bijpassende armbanden maken de set compleet. Alle sieraden worden geleverd op een kaartje met de betekenis van de steen.

De retailprijzen van de collectie starten bij €17,50

MAS Jewelz

Frederique van Heesch

De Brabantse Frédérique van Heesch was jarenlang onderdeel van Balenciaga’s leathergoods product development team, maar besloot het roer volledig om te gooien. Ze verhuisde van het Italiaanse Florence terug naar Nederland en startte twee jaar geleden haar eigen tassenlabel Frédérique van Heesch. Chique tassen met een twist, zoals ze het zelf noemt. De collectie is vervaardigd van hoogwaardig leer en bestaat uit Shoppers, clutches, en schoudertassen.

Retailprijzen van € 59,95 tot € 159,95

Frederique van Heesch

Détail collection

Détail is een Belgisch modelabel van lederwaren en accessoires. Achter Détail staat het koppel Bob en Céline, twee creatieve zielen. De natuurlijke materialen staan centraal “Imperfections are the beauty of nature.” Dit beschrijft hun merk dan ook volledig. Alle tassen worden in België ontworpen en met de hand vervaardigd in ateliers in India. Détail vindt het belangrijk om een ‘eerlijk’ en ‘uniek’ product op de markt te brengen. Daarom werkt men enkel met natuurlijke en duurzame materialen en wordt er bijzonder veel aandacht geschonken aan de manier waarop het product tot stand komt. Alle tassen van Détail worden gemaakt van gerecycled leer waardoor iedere tas UNIEK is ! Imperfection is the beauty of nature. Vandaar het motto: “I’m not perfect …… I’m a original” !

Détail